Cikk hirdetés 5: 180px x *

KIZÁRÓLAG 1200px vagy szélesebb kijelzőn megjelenő hirdetési felület., a második jobb oldali oszlopban megjelenő hirdetési felület.

asd

Hello, World!

Ezeket Önnek is tudnia kell a kolosztrum lenyűgöző gyógyhatásairól

577
HOZZÁSZÓLÁS:

Egy csecsemőkorában mesterségesen táplált ember egészségét azoknak a különleges tápanyagoknak a hiánya befolyásolja, amelyeket az anyatejből nem kapott meg.kolosztrum

A születést követő néhány napban az anya teje kolosztrumot (előtejet) tartalmaz, amely a valaha ismert leghatásosabb immunerősítő anyagok egyike.

Az emberi táplálkozásban mostanában szarvasmarha-kolosztrumot használnak az immunrendszer erősítésére, mert immuntényezője negyvenszerese az emberének, és bizonyítottan hatásos az olyan autoimmun egyensúlyhiány ellenében, mint a reumás ízületi gyulladás, a lupusz, a szklerózis multiplex, a krónikus fáradtság szindróma és a fibromialgia.

A kolosztrum rendkívüli gyógyhatásai

Cikk hirdetés 2: 100% x *

KIZÁRÓLAG 400px felett, Cikk tartalomban megjelenő hirdetés.

A kolosztrum növekedési faktorai elősegítik a gyógyulást, és használnak az öregedési reakciók ellen.

Ezen kívül a test erősítésében és építésében is értékes anyagnak tartják a kolosztrumot. A kutatók beszámoltak arról is, hogy simaizom-építő hatása nagyobb, mint a legtöbb szteroidé – kellő testedzéssel párosulva.

Szaporítja a csonttömeget, és megfiatalítja az öregedő bőrt. A „máj-” és az „öregségi” foltok visszafejlődnek, mivel úgy tűnik, hogy a kolosztrum meggyógyítja a sérült nukleinsavakat – RNS és DNS tartályainkat -, amivel hozzájárul az alapos megfiatalodáshoz.

A kolosztrum gyógyászati alkalmazásának további területe a test valamennyi sérült szövetének regenerálása – csont, izom, bőr, porc vagy ideg -, amely a kor, sebészeti műtét vagy sérülés hatására károsodott.

Vírusok és veszélyes baktériumok elleni szerként is alkalmazzák a kolosztrumot.

Összehúzó hatása miatt egészséges bélflórát teremt, gyógyító ereje ajándék a súlyos, krónikus hasmenéssel bajlódók számára, főként, ha olyan élősködők okozzák, mint például a Cryptosporidium parvum, amely a szerzett immunhiányos tünetegyüttes-betegek (AIDS) halálát is okozhatja.

Igazolható hatékonyság

A kolosztrum és a női tej tápanyagainak hatása mérhető. A közvetlenül születés után és a rákövetkező egy-két évig adott anyatej jótékonyan hat az intelligenciára és az immunrendszerre. Az ellenálló képesség fő vonása a jó májfunkció,amely azt tanúsítja, hogy a máj képes helyesen ellátni több ezer feladatát.

Két fontos immunerősítő feladata, hogy megszűri a vért, és hatástalanítja a toxinokat. A máj szállásolja el a fagocitákat, vagyis azokat a sejteket, amelyek (megemésztve) méregtelenítik a kóros részecskéket, mérgeket és baktériumokat.

Az anyatejben csakúgy, mint a kolosztrumban egy másik alapvető tápanyag, egy gamma-linolénsav (GLA) néven ismert zsírsav is megtalálható, ez a legbőségesebb GLA-forrás. Más közismert forrása nincs, noha bizonyos magvakban és algákban is lényeges mennyiség található belőle.

A GLA zsírsavak aktiválják a máj működését, és számtalan anyagcsere-reakció lejátszódását teszik lehetővé, köztük a hormonszerű prosztaglandin termelődését, amely megakadályozza a gyulladást és a tumor növekedését, és segít, hogy a mentális és érzelmi folyamatok megfelelően menjenek végbe.

Az adatok és a különféle megfigyelések alapján arra következtethetünk, hogy akit nem szoptattak csecsemőkorában – így nem részesült a kolosztrum, a GLA és az anyatej kulcsfontosságú tápanyagainak immunrendszert serkentő és növekedést segítő tevékenységéből -, annak nem teljes értékűek a májfunkciói.

Ellenjavallat: Mellékhatása alig létezik, bár összehúzó hatása miatt alkalmazása előtt meg kell szüntetni a székrekedést. Allergiás reakciót ritkán vált ki: rendszerint még a tejallergiások is jól bírják.

Minőség: Csak minősítetten organikus kolosztrumot vásároljunk. Az a legjobb, ha olyan gyártót választunk, amelyik kezeskedik arról, hogy csak a fölösleges kolosztrumot dolgozzák fel, és a borjak mindig megkapják a szükséges mennyiséget.

577
HOZZÁSZÓLÁS:

Cikk hirdetés 3: 100% x *

A hozzászólások felett megjelenő hirdetési felület.

Hozzászólások |

Összesen eddig
0

És te mit gondolsz erről?
Neked mi a véleményed a témáról?

Szólj hozzá

| Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

 

Cikk hirdetés 7: 100% x *

KIZÁRÓLAG 768 px alatt jelenik meg, a hozzászólás alatt.

Cikk hirdetés 1: 300px x *
KIZÁRÓLAG 800px felett jelenik meg, a cikk cím mellett jobb oldalt megjelenő hirdetési felület.

Cikk hirdetés 7: 100% x *

KIZÁRÓLAG 768 px alatt jelenik meg, a hozzászólás alatt.
<strong>Válogatott</strong> készítmények a gyomor + a bélrendszer problémái esetén!
Válogatott készítmények a gyomor + a bélrendszer problémái esetén!
<strong>Válogatott</strong> készítmények a gyomor + a bélrendszer problémái esetén!

Friss HOZZÁSZÓLÁSOK

39

Cikk hirdetés 4: 300px x *

KIZÁRÓLAG 800px felett jelenik meg, a jobb oldali widgetek alatt megjelenő hirdetési felület, a kommentekkel egy sorban.

Cikk hirdetés 6: 120px x *

KIZÁRÓLAG 1000-1200 px közötti szélességű kijelzőn megjelenő hirdetési felület.

Lábléc hirdetés: 100% x *

A lábléc felett megjelenő hirdetési felület. Megjelenik cikk és kategória oldalakon.
Miért jó ha regisztrál?

Első kézből értesülhet új terápiákról gyógymódokról!

Első kézből értesülhet akciós vásárlási ajánlatokról!

BEJELENTKEZÉSElfelejtette jelszavát?
Regisztráció! [ x ]

REGISZTRÁCIÓWant to Login? [ x ]

ELFELEJTETT JELSZÓ


[ x ]