Cikk hirdetés 5: 180px x *

KIZÁRÓLAG 1200px vagy szélesebb kijelzőn megjelenő hirdetési felület., a második jobb oldali oszlopban megjelenő hirdetési felület.

asd

Hello, World!

Egészséges feltöltődés: itt az idei év slágere, a biowellness!

583
HOZZÁSZÓLÁS:

A bio szemlélet ma már a wellness egyre több területén megtalálható. Nem is véletlen, hiszen haspa-wellnesssonló fogalmakról van szó: mindkettő az egészséges életmódot helyezi középpontba. Dr. Tatár Ákos, az ötcsillagos Spirit Hotel főorvosa szerint érdemes megtartani a bio szemléletet wellnessezés közben is, hogy kívül-belül egészséges legyen a kikapcsolódás. Így valósítsa meg a tökéletes biowellnesst!

Egyre többen választják pihenés céljából a wellness szállodákat és wellness központokat. Ahhoz azonban, hogy valóban élvezhessük a wellness előnyeit, fontos, hogy a tudatos életmód és preventív szemlélet a mindennapjaink részévé váljon. Hozza ki idén a maximumot a wellness élményből, és próbálja meg becsempészni a bio szemléletet testi-lelki megújulása minden területére!

Tippek a biowellness megvalósításához

1. Étkezzen egészségesen!

Egészségünk megőrzésének alapja a kiegyensúlyozott, egészséges étkezés. A jó közérzethez elengedhetetlen, hogy ne csak kívülről, hanem belülről is jót tegyünk testünkkel. Sokat segíthetünk szervezetünk tehermentesítésén, ha a tartósítószerekkel teli szénhidrátdús ételeket friss zöldségekre és gyümölcsökre cseréljük.

Cikk hirdetés 2: 100% x *

KIZÁRÓLAG 400px felett, Cikk tartalomban megjelenő hirdetés.

Wellnessezéshez válasszon olyan szállodát, amelynek konyhája friss, és nagyrészt helyi termelőktől beszerzett alapanyagokból készíti el egészséges ételeit!

2. Használjon bio kozmetikumokat!

Belegondolt már, hogy naponta hány különböző kozmetikummal érintkezik bőre? Testápoló, tusfürdő, arcradír és arcpakolás, sampon, dezodor, parfüm, és a listának még korántsincs vége. Bár többségüket személyes higiéniánk és testünk ápolásának érdekében alkalmazzuk, a tápláló anyagokkal együtt számos olyan adalékanyagot is bőrünk alá juttatunk, melyek hosszútávon károsíthatják egészségünket.

Dr. Torhosi Tünde, a mySPIRIT skincare biokozmetikai termékcsalád fejlesztésében résztvevő Blue Diamond díjas spa- és wellness menedzser szerint akárcsak az élelmiszerek esetében, a kozmetikumoknál is fontos a természetesség.

A szintetikus illatanyagok, kőolajszármazékok, alumíniumszármazékok hosszú távon károsíthatják bőrünk szerkezetét, sőt, akár hormonrendszerünkre is kihathatnak. Keresse helyettük azokat a termékeket és kezeléseket, melyeket bio alapanyagokkal készítenek és végeznek!

3. Aknázza ki a természet kincseit!

Hazánk igazán gazdag gyógyvizekben, vétek lenne nem kihasználni áldásos hatásukat. Termálvizeink mozgásszervi, nőgyógyászati, emésztési problémáink kezelése mellett képesek csodát tenni bőrünkkel is.

Wellnessezéskor a termál mellett érdemes rendszeresen látogatni a szaunát és a sókamrát is, hiszen bőrszépítő hatása mellett előbbi a méregtelenítésben, utóbbi pedig a légúti problémák kezelésében nyújthat segítséget.

583
HOZZÁSZÓLÁS:

Cikk hirdetés 3: 100% x *

A hozzászólások felett megjelenő hirdetési felület.

Hozzászólások |

Összesen eddig
0

És te mit gondolsz erről?
Neked mi a véleményed a témáról?

Szólj hozzá

| Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

 

Cikk hirdetés 7: 100% x *

KIZÁRÓLAG 768 px alatt jelenik meg, a hozzászólás alatt.

Cikk hirdetés 1: 300px x *
KIZÁRÓLAG 800px felett jelenik meg, a cikk cím mellett jobb oldalt megjelenő hirdetési felület.

Cikk hirdetés 7: 100% x *

KIZÁRÓLAG 768 px alatt jelenik meg, a hozzászólás alatt.
<strong>Válogatott</strong> készítmények a gyomor + a bélrendszer problémái esetén!
Válogatott készítmények a gyomor + a bélrendszer problémái esetén!
<strong>Válogatott</strong> készítmények a gyomor + a bélrendszer problémái esetén!

Friss HOZZÁSZÓLÁSOK

39

Cikk hirdetés 4: 300px x *

KIZÁRÓLAG 800px felett jelenik meg, a jobb oldali widgetek alatt megjelenő hirdetési felület, a kommentekkel egy sorban.

Cikk hirdetés 6: 120px x *

KIZÁRÓLAG 1000-1200 px közötti szélességű kijelzőn megjelenő hirdetési felület.

Kapcsolódók |

Hasonló cikkek, témák

Lábléc hirdetés: 100% x *

A lábléc felett megjelenő hirdetési felület. Megjelenik cikk és kategória oldalakon.
Miért jó ha regisztrál?

Első kézből értesülhet új terápiákról gyógymódokról!

Első kézből értesülhet akciós vásárlási ajánlatokról!

BEJELENTKEZÉSElfelejtette jelszavát?
Regisztráció! [ x ]

REGISZTRÁCIÓWant to Login? [ x ]

ELFELEJTETT JELSZÓ


[ x ]