Cikk hirdetés 5: 180px x *

KIZÁRÓLAG 1200px vagy szélesebb kijelzőn megjelenő hirdetési felület., a második jobb oldali oszlopban megjelenő hirdetési felület.

asd

Hello, World!

Érezze jól magát mindig! – A wellness szellemisége

586
HOZZÁSZÓLÁS:
Aki még nem “wellnesselt” soha életében, talán nem is tudja, hogy mit takar ez a kifejezés, s úgy gondolhatja, hogy a wellness csupán egy egyszerű pihenési mód. Holott ennél jóval többről van szó, hiszen a wellnesswellness valójában egy életszemléletet tükröz, pontosabban az egészségtudatos életmódot, mely gyakorlásával nagymértékben javíthatunk fizikai és lelki állapotunkon, és megteremthetjük a hőn áhított testi-lelki harmóniát is magunkban.

Mit is jelent a wellness?

 A wellness szó az angol wellbedig és a fitness szavakból keletkezett, s egyszerűen csak ennyit jelent: “Érezd jól magad!”.

Tehát lényegében azt célozza meg, hogy az ember ráleljen a testi-lelki egyensúlyára, mindemellett pedig fizikailag elérje és fenntartsa a fittséget.

Ennek megfelelően a wellness aktív kikapcsolódást, feltöltődést nyújt, miközben orvosi tanácsadás is elérhető a kikapcsolódni vágyó ember számára. Persze mindez
kiegészül az egészséget támogató étkezésekkel is, hogy maximálisan feltöltődhessen és regenerálódhasson a szervezet is.

A különféle wellness-központokban és hotelekben változatos relaxációs technikákat alkalmaznak (például a masszázst vagy a kineziológiát) annak érdekében, hogy a stresszt sikerüljön kiiktatni az életünkből. Azonban nem kell feltétlenül elutaznunk egy ilyen központba ahhoz, hogy sikeresen oldhassuk az életünkben jelen levő feszültséget, hiszen  a mindennapok során is tudunk számos olyan eljárást alkalmazni, amikkel hatékonyan tudjuk segíteni a testi-lelki ellazulást, feltöltődést.

Cikk hirdetés 2: 100% x *

KIZÁRÓLAG 400px felett, Cikk tartalomban megjelenő hirdetés.

Ezek közé tartozik például a jóga is, hiszen nagymértékben hozzájárul a test és lélek harmonizálásához. De akár az legegyszerűbb hétköznapi apró örömök is ide sorolhatóak, egyszóval minden, ami örömet és elégedettséget jelent számunkra.

Tehát a wellness-nek nem szabad csupán néhány napra koncentrálódnia, hanem a mindennapjaink szerves részévé kell válnia. Csak ebben az esetben érhetjük el a valódi testi-lelki egyensúlyt, ami rövid időn belül természetes létállapotunkká válik.

Ha mégis szeretnénk intézményesített formában élvezni a wellness minden áldásos hatását, akkor szerencsére számtalan jobbnál jobb wellness.központ áll a rendelkezésünkre kis hazánkban is. Így bárki könnyedén megtalálhatja a számára legszimpatikusabb és leghatásosabb kikapcsolódási, feltöltődési lehetőségeket. Így akár kényelmesen elvonulhatunk a nagyvárosok zaja elől is valamely távoli, vidéki területre, ahol valóban minden természeti körülmény  is adott a teljesen zavartalan és nyugodt kikapcsolódáshoz, ellazuláshoz.

Egy-egy ilyen kikapcsolódás alkalmával bátran próbáljunk ki olyan tevékenységeket, melyeket azelőtt még soha nem tettünk. Így például részt vehetünk bármilyen féle jóga órán, kipróbálhatjuk a tai chit is, de maximális feltöltődést nyújt egy hatalmas úszás, egy önfeledt teniszmeccs vagy akár egy kellemes lovaglás is.

Amire mindenképpen szükséges még figyelmet fordítanunk, az az étkezés helyessége, hiszen testünk abból épül fel, amit megeszünk. a hangsúly minden esetben a kiegyensúlyozottságon van, tehát semmi esetre sem az önsanyargatásról szól a wellness étrend.

A wellness tehát egy életérzés, melynek a mindennapok során is jelen kell lennie, s melyet talán így lehetne a leglényegretörőbben megfogalmazni: “Ép testben, ép lélek”.

586
HOZZÁSZÓLÁS:

Cikk hirdetés 3: 100% x *

A hozzászólások felett megjelenő hirdetési felület.

Hozzászólások |

Összesen eddig
0

És te mit gondolsz erről?
Neked mi a véleményed a témáról?

Szólj hozzá

| Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

 

Cikk hirdetés 7: 100% x *

KIZÁRÓLAG 768 px alatt jelenik meg, a hozzászólás alatt.

Cikk hirdetés 1: 300px x *
KIZÁRÓLAG 800px felett jelenik meg, a cikk cím mellett jobb oldalt megjelenő hirdetési felület.

Cikk hirdetés 7: 100% x *

KIZÁRÓLAG 768 px alatt jelenik meg, a hozzászólás alatt.
<strong>Válogatott</strong> készítmények a gyomor + a bélrendszer problémái esetén!
Válogatott készítmények a gyomor + a bélrendszer problémái esetén!
<strong>Válogatott</strong> készítmények a gyomor + a bélrendszer problémái esetén!

Friss HOZZÁSZÓLÁSOK

39

Cikk hirdetés 4: 300px x *

KIZÁRÓLAG 800px felett jelenik meg, a jobb oldali widgetek alatt megjelenő hirdetési felület, a kommentekkel egy sorban.

Cikk hirdetés 6: 120px x *

KIZÁRÓLAG 1000-1200 px közötti szélességű kijelzőn megjelenő hirdetési felület.

Lábléc hirdetés: 100% x *

A lábléc felett megjelenő hirdetési felület. Megjelenik cikk és kategória oldalakon.
Miért jó ha regisztrál?

Első kézből értesülhet új terápiákról gyógymódokról!

Első kézből értesülhet akciós vásárlási ajánlatokról!

BEJELENTKEZÉSElfelejtette jelszavát?
Regisztráció! [ x ]

REGISZTRÁCIÓWant to Login? [ x ]

ELFELEJTETT JELSZÓ


[ x ]