Cikk hirdetés 5: 180px x *

KIZÁRÓLAG 1200px vagy szélesebb kijelzőn megjelenő hirdetési felület., a második jobb oldali oszlopban megjelenő hirdetési felület.

asd

Hello, World!

Milyen veszélyei lehetnek a különböző gyógyszereknek?

687
HOZZÁSZÓLÁS:

A gyógyszerteszteket általában egészséges fiatal férfiakon végzik, ezégyogyszerek-antibiotikumok-9rt nem tudjuk, hogyan hatnak a gyógyszerek olyan az emberek szervezetében, akiknek más és gyakran sokkal gyengébb a méregtelenítő kapacitásuk, tehát például nőknél, gyerekeknél, idős embereknél, krónikus betegeknél; továbbá azoknál, akik átlagosan jóval több vagy jóval kevesebb alkoholt fogyasztanak, mint a tesztalanyok, és mindenkinél, akiknek több gyógyszert kell szedniük egyszerre; vagy akiknek már nem működik optimálisan a májuk, a veséjük vagy a tüdejük.

Sokszor nem tudjuk felmérni a más gyógyszerekkel kialakuló kölcsönhatásokat, és nagy kockázata van a testi és lelki mellékhatásoknak. Néhány esetben idősebb embereknél megszűnt a zavartság és még a kómás állapot is, miután több szívgyógyszert, melyeket együtt szedtek, kisebb dózisban kaptak vagy abbahagyták.

Ennek ellenére semmiképpen se hagyjuk abba orvosi felügyelet nélkül a létfontosságú (szív)gyógyszerek szedését. A tüneteink drasztikusan megváltozhatnak, és életveszély léphet fel!

Cikk hirdetés 2: 100% x *

KIZÁRÓLAG 400px felett, Cikk tartalomban megjelenő hirdetés.

Különösen problémássá válik a gyógyszerszedés, ha az úgynevezett „lassú méregtelenítőkhöz” tartozunk, akiknek a méregtelenő enzimeik mikrotápanyag-hiány vagy nehézfémterhelés miatt túl gyengén dolgoznak, vagy genetikailag kevesebb a méregtelenítő enzimük. A gyártók adagolási útmutatóját emiatt kritikusan kell ellenőrizni, és az egyes betegek érzékenységéhez kell igazítani. Ez akár azt is jelentheti, hogy a megadott mennyiségnek csupán tizede is optimális hatást ér el.

Vitamin-, kolin-, és ásványianyag rabló szerek

  • folsavrablók: az acetil-szalicilsav, az alkohol, a tuberkulózis elleni szerek, a kemoterápiás szerek, a reuma elleni gyógyszerek és a fogamzásgátlók
  • B6-vitamin-rablók: a fogamzásgátló tabletták, az ösztrogén, az inzoniacid, a sugár- és a kemoterápia, a reumagyógyszerek
  • biotinrablók: az antibiotikumok, az alkohol, a tartósítószerek, az ösztrogén
  • B12-vitamin-rablók (ha rendszeresen és több mint kb. 2 hónapig szedjük: a lúgosító szerek, a savlekötők, a kemoterápiás szerek, a fogamzásgátló tabletták (ha szükség van ezekre a szerekre, hetente 1-szer B12-vitamin-injekciót kellene kapnunk)
  • kolinrablók, tehát a sejthártya építőanyagainak rablói az agyban, melyek csökkentik a szív Q10- és L-karnitin tartalmát is: a koleszterinszint-csökkentő gyógyszerek; gyors öregedéshez és csökkent agyi teljesítményhez vezethetnek (a betegtájékoztatón ezért nem ajánlják a szedésüket 70 éves kor felett)
  • ásványianyag-rablók: a vízhajtószerek, ha hosszabb ideig szedjük őket (kálium); az alkohol és a koffein (magnézium)
687
HOZZÁSZÓLÁS:

Cikk hirdetés 3: 100% x *

A hozzászólások felett megjelenő hirdetési felület.

Hozzászólások |

Összesen eddig
1
  1. Komjáthi Lajos szerint:

    Hogy Richter Gedeont idézzem “A gyógyszereket nem bevenni, hanem eladni kell”. A gyógyszerek nagy része méreg, minél több gyógyszert szedünk, annál több mellékhatással kell számolnunk, amikre újabb tablettákat vehetünk.

Szólj hozzá

| Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

 

Cikk hirdetés 7: 100% x *

KIZÁRÓLAG 768 px alatt jelenik meg, a hozzászólás alatt.

Cikk hirdetés 1: 300px x *
KIZÁRÓLAG 800px felett jelenik meg, a cikk cím mellett jobb oldalt megjelenő hirdetési felület.

Cikk hirdetés 7: 100% x *

KIZÁRÓLAG 768 px alatt jelenik meg, a hozzászólás alatt.
<strong>Válogatott</strong> készítmények a gyomor + a bélrendszer problémái esetén!
Válogatott készítmények a gyomor + a bélrendszer problémái esetén!
<strong>Válogatott</strong> készítmények a gyomor + a bélrendszer problémái esetén!

Friss HOZZÁSZÓLÁSOK

39

Cikk hirdetés 4: 300px x *

KIZÁRÓLAG 800px felett jelenik meg, a jobb oldali widgetek alatt megjelenő hirdetési felület, a kommentekkel egy sorban.

Cikk hirdetés 6: 120px x *

KIZÁRÓLAG 1000-1200 px közötti szélességű kijelzőn megjelenő hirdetési felület.

Lábléc hirdetés: 100% x *

A lábléc felett megjelenő hirdetési felület. Megjelenik cikk és kategória oldalakon.
Miért jó ha regisztrál?

Első kézből értesülhet új terápiákról gyógymódokról!

Első kézből értesülhet akciós vásárlási ajánlatokról!

BEJELENTKEZÉSElfelejtette jelszavát?
Regisztráció! [ x ]

REGISZTRÁCIÓWant to Login? [ x ]

ELFELEJTETT JELSZÓ


[ x ]