Cikk hirdetés 5: 180px x *

KIZÁRÓLAG 1200px vagy szélesebb kijelzőn megjelenő hirdetési felület., a második jobb oldali oszlopban megjelenő hirdetési felület.

asd

Hello, World!

Hogyan növelheti sportteljesítményét Goji Bogyóval?

713
HOZZÁSZÓLÁS:

A Goji Bogyó elképesztő mértékben képes támogatni teljes szervezetünk működését, mivel feltölti létfontosságú tápanyagokkal, melyek nélkülözhetetlenek a működéséhez.goji-bogyo-33

Ennek köszönhetően a Goji kellőképpen megerősíti immunrendszerünket, valamint kivételesen hatékonyan fokozza  a fizikai és szellemi teljesítőképességünket is.

Hogyan segít a Goji a sportolóknak?

A Goji Bogyó azon túl, hogy  megadja szervezetünk számára a nélkülözhetetlen vitaminokat, ásványi anyagokat, nyomelemeket, enzimeket és egyéb fontos tápanyagokat, hozzájárul a minél eredményesebb sportteljesítményhez is.

Cikk hirdetés 2: 100% x *

KIZÁRÓLAG 400px felett, Cikk tartalomban megjelenő hirdetés.

A Goji rendkívül magas fehérjetartalommal rendelkezik (körülbelül 15%), aminek köszönhetően hozzájárul a gyors és tartós izomnövekedéshez. A kiváló minőségű fehérjék bevitele elengedhetetlen a rendszeresen edző és sportoló egyének számára, hiszen e fehérjék nélkül nem lehet megfelelő az izmok épülése, illetve megtartása sem.

A Gojiban a fehérjék mellet L -glutamin nevű aminosav is fellelhető, mely szintén nélkülözhetetlen az izmok felépítéséhez és működéséhez, mivel az izmok aminosav állományának 61%-át glutamin teszi ki.

Azt is fontos tisztázni, hogy az izomzat valójában nem az edzések során, hanem azt követően, a pihenés és regeneráció alatt épül. Ebben a folyamatban kulcsfontosságú a glutamin, mivel a fehérjék lebontása során kiáramlik az izmokból, így például az edzések folyamán egyre jobban leesik szervezetünkben a glutaminszint.

Így ha nincs elegendő mennyiségű glutamin szervezetünkben, akkor az izmok épülése helyett az izmok lebontása veszi kezdetét.

A Gojiban található laktáz-dehidrogenáz nevű enzimnek köszönhetően jelentősen csökken az izmok fáradékonysága, és nő azok terhelési ideje. Ugyanis izmaink a terhelés hatására egyre fáradtabbak lesznek és besavasodnak, mivel a képződő tejsav csökkenti az oxigén izmokba történő áramlását.

Azonban a laktáz-dehidrogenáz lebontja a tejsavat, minek következtében izmaink jóval kevésbé fáradnak el, és jelentősen csökken az izomláz kialakulásának esélye és mértéke is.

A Goji Bogyó egyik kiemelt tulajdonsága, hogy igen erőteljes antioxidáns hatással rendelkezik, mely által védi testünk minden egyes sejtjét – így izmainkat is – a káros szabadgyökök sejtromboló tevékenységétől. 

Ráadásul a sportolók számára e védőhatás még fokozottabban jelentős, mivel a szabadgyökök intenzívebben tevékenykednek a megnövekedett oxigéntermelés hatására. Edzés és bármilyen fizikai aktivitás során pedig jelentősen nő a szervezet oxigénfelhasználása, minek következtében a szabadgyökök mennyisége is fokozódik, s így komoly károsodásokat képesek okozni az izomszövetekben is.

A Goji antioxidáns vegyületei azonban hathatós védelmet biztosítanak e kártékony szabadgyökök ellen, s ezzel nem csupán óvja a sportolók szervezetének egészségét, hanem csökkentheti az izomsérülések és izomfájdalmak kialakulásának esélyét is.

 

Ha szeretne még több érdekes információt olvasni a Goji Bogyó egészségmegőrző hatásairól, akkor KATTINTSON IDE, ahol közelebbről is megismerheti ezt a teljesítőképességet is fokozó gyümölcsöt!

713
HOZZÁSZÓLÁS:

Cikk hirdetés 3: 100% x *

A hozzászólások felett megjelenő hirdetési felület.

Hozzászólások |

Összesen eddig
0

És te mit gondolsz erről?
Neked mi a véleményed a témáról?

Szólj hozzá

| Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

 

Cikk hirdetés 7: 100% x *

KIZÁRÓLAG 768 px alatt jelenik meg, a hozzászólás alatt.

Cikk hirdetés 1: 300px x *
KIZÁRÓLAG 800px felett jelenik meg, a cikk cím mellett jobb oldalt megjelenő hirdetési felület.

Cikk hirdetés 7: 100% x *

KIZÁRÓLAG 768 px alatt jelenik meg, a hozzászólás alatt.
<strong>Válogatott</strong> készítmények a gyomor + a bélrendszer problémái esetén!
Válogatott készítmények a gyomor + a bélrendszer problémái esetén!
<strong>Válogatott</strong> készítmények a gyomor + a bélrendszer problémái esetén!

Friss HOZZÁSZÓLÁSOK

39

Cikk hirdetés 4: 300px x *

KIZÁRÓLAG 800px felett jelenik meg, a jobb oldali widgetek alatt megjelenő hirdetési felület, a kommentekkel egy sorban.

Cikk hirdetés 6: 120px x *

KIZÁRÓLAG 1000-1200 px közötti szélességű kijelzőn megjelenő hirdetési felület.

Lábléc hirdetés: 100% x *

A lábléc felett megjelenő hirdetési felület. Megjelenik cikk és kategória oldalakon.
Miért jó ha regisztrál?

Első kézből értesülhet új terápiákról gyógymódokról!

Első kézből értesülhet akciós vásárlási ajánlatokról!

BEJELENTKEZÉSElfelejtette jelszavát?
Regisztráció! [ x ]

REGISZTRÁCIÓWant to Login? [ x ]

ELFELEJTETT JELSZÓ


[ x ]