Cikk hirdetés 5: 180px x *

KIZÁRÓLAG 1200px vagy szélesebb kijelzőn megjelenő hirdetési felület., a második jobb oldali oszlopban megjelenő hirdetési felület.

asd

Hello, World!

Hogyan teszi teljessé életünket a jóga?

568
HOZZÁSZÓLÁS:

Nietzsche mondja a Zarathustrában: „Minden létezéstől undorodom, oka, hogy még a legkisebbek is örökké visszatérnek. Undor, undor, undor!” Születések és halálok szakadatlan következése, ujógaanalmas életismétlődés... A hindu szemlélet előtt azonban a kiszabadulás lehetősége lebeg. Az ismétlődések és a lélekvándorlás körei ezért nem is izgatják, hanem inkább lelkesítik. A hit az életben lelkesít!

S milyen tudás vezet megváltásra?

Az önismeretre támaszkodó jóga, amikor arra int, hogy hétköznapi tudatunkat, „énünket” megtagadva magunkra bízzuk sorsunkat! A ködeiből kitisztult „én” amikor magammá válik, tehát uralomra jut bennem, a boldogságot, a szenvedéstől való mentességet jelenti.

A sors kerekén okosan az ül, aki minden gondolatát, szavát és cselekedetét öntudatos biztonsággal átadhatná a nyilvánosságnak. Szinte Kant erkölcsi szemléletével találkozunk.

Cikk hirdetés 2: 100% x *

KIZÁRÓLAG 400px felett, Cikk tartalomban megjelenő hirdetés.

A hiba mindig ott van – ahogyan erre már ismételten céloztunk -, hogy nem egész valónkból és valónkkal élünk, természetünknek csak egy hányadával, felületes, hétköznapi személyünkkel, pusztán érzékeinkre támaszkodva.

Ez az élet nem elégíthet ki, boldogtalanná tesz. Minden jó színész tudja, hogy a legjelentéktelenebb szerepben is teljes önmagát kell adnia. Minden ember tanuljon a-színészektől: tekintse felelősségteljes szerepnek életét, viselkedését, magatartását, mert szerepjátszása, viselkedése sorsdöntő.

A jóga teljessé teszi életünket

Érezze úgy, hogy küldetése van mindenkinek – legyen az kisebb vagy nagyobb – egyformán. Szerepét tökéletesen kell játszania! S a jóga szerepe éppen az, hogy hármasságunktestünk, kedélyünk és szellemünk egyformán vegyen részt életünk kialakításában, azaz minden mozdulatunkban, arckifejezésünkben, testtartásunkban, leheletünkben, érzésünkben! Életünk legyen teljes!

Aki csak testi jógát gyakorol, óriási tévedésben van, mert az ászanák csak arra fejthetik ki hatásukat, akik párhuzamosan bensőleg is jógáznak. A benső pedig a kedély– és szellemvilág. Szellemen nem valami kísértetet értünk, hanem azt a szellemet, amelyben gondolkodunk, viselkedünk.

A jóga útja mindig felfelé vezet, egyre magasabbra, követője tehát egyre magasabbra jut, emelkedik. Aki csak a teste miatt „jógázik”, ne csodálja, ha semmire sem jut. Ne feledjük, hogy átalakulunk saját, igazi természetünkké. S mi a természet lényege? A szellemünk!

568
HOZZÁSZÓLÁS:

Cikk hirdetés 3: 100% x *

A hozzászólások felett megjelenő hirdetési felület.

Hozzászólások |

Összesen eddig
0

És te mit gondolsz erről?
Neked mi a véleményed a témáról?

Szólj hozzá

| Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

 

Cikk hirdetés 7: 100% x *

KIZÁRÓLAG 768 px alatt jelenik meg, a hozzászólás alatt.

Cikk hirdetés 1: 300px x *
KIZÁRÓLAG 800px felett jelenik meg, a cikk cím mellett jobb oldalt megjelenő hirdetési felület.

Cikk hirdetés 7: 100% x *

KIZÁRÓLAG 768 px alatt jelenik meg, a hozzászólás alatt.
<strong>Válogatott</strong> készítmények a gyomor + a bélrendszer problémái esetén!
Válogatott készítmények a gyomor + a bélrendszer problémái esetén!
<strong>Válogatott</strong> készítmények a gyomor + a bélrendszer problémái esetén!

Friss HOZZÁSZÓLÁSOK

39

Cikk hirdetés 4: 300px x *

KIZÁRÓLAG 800px felett jelenik meg, a jobb oldali widgetek alatt megjelenő hirdetési felület, a kommentekkel egy sorban.

Cikk hirdetés 6: 120px x *

KIZÁRÓLAG 1000-1200 px közötti szélességű kijelzőn megjelenő hirdetési felület.

Lábléc hirdetés: 100% x *

A lábléc felett megjelenő hirdetési felület. Megjelenik cikk és kategória oldalakon.
Miért jó ha regisztrál?

Első kézből értesülhet új terápiákról gyógymódokról!

Első kézből értesülhet akciós vásárlási ajánlatokról!

BEJELENTKEZÉSElfelejtette jelszavát?
Regisztráció! [ x ]

REGISZTRÁCIÓWant to Login? [ x ]

ELFELEJTETT JELSZÓ


[ x ]