Cikk hirdetés 5: 180px x *

KIZÁRÓLAG 1200px vagy szélesebb kijelzőn megjelenő hirdetési felület., a második jobb oldali oszlopban megjelenő hirdetési felület.

asd

Hello, World!

Ismerje meg a Bach-virágterápia lényegét

574
HOZZÁSZÓLÁS:

A Bach-virágok felfedezőjükről, Dr. Bach angol orvosról kapták nevüket. A betegséget lelki diszharmónia következményeként fogta fel, s az a szándék vezérelte, hogy valamilyen egyszerű és mindenki által elvégezhető kezelésmódot találjon.echinacea-biborkasvirag-13

Mi is a Bach-virágterápia?

Éppen ezért a növények gyógyerejét vizsgálta, és nagy szenzibilitására támaszkodva hihetetlen érzéket fejlesztett ki magában a hatékony növények és növényrészek iránt. Kiváltképpen bizonyos növények virágaiban fedezett fel kiterjedt vizsgálatok nyomán különös gyógyerőt, amelynek lelki kvalitásokat, úgynevezett „lelkiállapotot” tulajdonított. Érdekes módon, ennek során kizárólag vadon termő, nem mérges és addig figyelemre alig méltatott gyomnövényekre bukkant.

Minden Bach-virágot pontosan meghatározott időben, teljesen megérett állapotban „aratnak le”, és két, maga Bach által kidolgozott eljárás szerint dolgoznak fel eszenciává. A „napmódszerrel” lényegében hideg, vizes virág-anyag-kivonatot kapunk, a „főzési módszerrel” főleg fák és bokrok virágait dolgozzák fel. Mindkét eljárás nem más, mint egy leegyszerűsített potenciálási forma.

Cikk hirdetés 2: 100% x *

KIZÁRÓLAG 400px felett, Cikk tartalomban megjelenő hirdetés.

38 „angol Bach-virág” létezik, ezek az ember kedélyére és pszichéjére hatnak. További 78 virág csak később került a Bach-féle virágterápiába. Ezek kizárólag Kaliforniából származnak, ahol az intenzívebb napsugárzás a növényeket „energiadúsabbakká” teszi, s ezeket ezért „kaliforniai virágoknak” nevezik.

Terapeuták lelki problémák kezelésében önálló gyógymódként használhatják fel a Bach-virágokat, de ezek egyúttal kitűnő kiegészítői is más gyógymódoknak, amikor lelki egyensúly elérésére kell törekedni.

Minden lelki zavarra, legyen ez félelem, gyengeség, hiperaktivitás, bizonytalanság vagy lelki kimerültség (akár testi is), van megfelelő virág. Minden Bach-virágnak van egy száma, amely az alfabetikus rendben elfoglalt helyét jelzi, és a meglehetősen szokatlan név mellett a szer egyértelmű azonosítására szolgál.

A Bach-virágokat nem eszencia formájában, hanem hígítva kell szedni. Ehhez 3 csepp Bach-virágeszenciát feloldunk 30 ml vízben, és összekeverünk 3 ml alkohollal. Ebből naponta 3-szor 5 cseppet kell szedni, míg a tünetek meg nem szűnnek. Szükség esetén 1 csepp eszenciát tehetünk egy pohár vízbe, és ezt aztán kortyonként kell meginnunk.

574
HOZZÁSZÓLÁS:

Cikk hirdetés 3: 100% x *

A hozzászólások felett megjelenő hirdetési felület.

Hozzászólások |

Összesen eddig
0

És te mit gondolsz erről?
Neked mi a véleményed a témáról?

Szólj hozzá

| Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

 

Cikk hirdetés 7: 100% x *

KIZÁRÓLAG 768 px alatt jelenik meg, a hozzászólás alatt.

Cikk hirdetés 1: 300px x *
KIZÁRÓLAG 800px felett jelenik meg, a cikk cím mellett jobb oldalt megjelenő hirdetési felület.

Cikk hirdetés 7: 100% x *

KIZÁRÓLAG 768 px alatt jelenik meg, a hozzászólás alatt.
<strong>Válogatott</strong> készítmények a gyomor + a bélrendszer problémái esetén!
Válogatott készítmények a gyomor + a bélrendszer problémái esetén!
<strong>Válogatott</strong> készítmények a gyomor + a bélrendszer problémái esetén!

Friss HOZZÁSZÓLÁSOK

39

Cikk hirdetés 4: 300px x *

KIZÁRÓLAG 800px felett jelenik meg, a jobb oldali widgetek alatt megjelenő hirdetési felület, a kommentekkel egy sorban.

Cikk hirdetés 6: 120px x *

KIZÁRÓLAG 1000-1200 px közötti szélességű kijelzőn megjelenő hirdetési felület.

Lábléc hirdetés: 100% x *

A lábléc felett megjelenő hirdetési felület. Megjelenik cikk és kategória oldalakon.
Miért jó ha regisztrál?

Első kézből értesülhet új terápiákról gyógymódokról!

Első kézből értesülhet akciós vásárlási ajánlatokról!

BEJELENTKEZÉSElfelejtette jelszavát?
Regisztráció! [ x ]

REGISZTRÁCIÓWant to Login? [ x ]

ELFELEJTETT JELSZÓ


[ x ]