Cikk hirdetés 5: 180px x *

KIZÁRÓLAG 1200px vagy szélesebb kijelzőn megjelenő hirdetési felület., a második jobb oldali oszlopban megjelenő hirdetési felület.

asd

Hello, World!

Ismerje meg a homeopátia előnyeit

571
HOZZÁSZÓLÁS:

A homeopátia tudomány, amelyet meg kell tanulni. Éppen ezért eredményei, elsősorban a komplikált esetekben elért eredményei éppoly hasznosak lehetnek, mint a terapeuta elméleti és gyakorlati ismeretei.

Forduljunk hát olyanhoz, akinek a lehető legtöbb a tapasztalata. Az orvosi cím még nem ad teljes bizonyosságot erről.

A homeopátia egyre fejlődik

Minden ismert kórképhez kifejlesztettek megfelelő homeopátiás gyógyszereket. Ám vannak „új” betegségek vagy eddig ismeretlen tüneteket mutató kórképek, mint például az immunrendszer zavarát jelentő AIDS.

Cikk hirdetés 2: 100% x *

KIZÁRÓLAG 400px felett, Cikk tartalomban megjelenő hirdetés.

Erre a kérdésre a homeopátiának is előbb megfelelő választ kell találnia. Különös jelentőséget kapnak ebben a tekintetben a nozódák, valamint az aminosavakra épülő biokémiai folyamatok, hiszen az immunrendszer működésében is fontos antitestek aminosavakból állnak.

Milyen okok állhatnak a homeopátia esetleges sikertelensége mögött?

Helyes anamnézis (kórelőzmény felvétele) és az alkalmazandó szer helyes megválasztása dacára alkalmasint megtörténhet, hogy a gyógyulás elmarad. Egy sor oka lehet ennek:

1. A páciens „reverz“, azaz fizikailag vagy pszichikailag blokkolt. Az efféle blokádok például olyan testi zavarok révén keletkezhetnek, amilyenek a hegek és a fogak amalgántömései, vagy a tudatalatti révén.

2. A páciensnek nincs nyugalmas hálóhelye. A megfelelő hálóhely megválasztása korántsem olyan jelentéktelen dolog, mint ezt általában hiszik. Az ember mégiscsak élete egyharmadát tölti bhomeopatias-szerek-2enne.

Alvás közben a test regenerálódik és új erőt gyűjt. Ha ezt a regenerálódási szakaszt külső befolyások, például elektromágneses terek vagy vízerek zavarják, ez energiát vesz el a testtől. A homeopátiás szerek látszólag fokozzák az ilyen zavarok iránti érzékenységet, mert elősegítik e megterhelések érzékelését.

3. A terapeuta nem tartotta be a „hármas” szabályt, mely szerint a gyógyulás érdekében elengedhetetlen a helyes időpont, a megfelelő potencia és a megfelelő szer egyidejű megválasztása.

4. Az anyagcsere biokémiai lefolyásában erős zavar mutatkozik, például székrekedés esetén. Ilyenkor felgyülemlenek az emésztési folyamatok során keletkező káros anyagok, a bélfalon át a vérbe jutnak, és megzavarják a test érzékeny egyensúlyát.

A homeopátia az anyagcserére hat

Az anyagcsere, vagyis valamennyi anyagnak testünkben végbemenő fel- és leépülése, számos biokémiai reakcióból áll, amelyeknek mind megvan a maguk lefolyása.

Minden ilyen reakció aztán legalább egy másiktól függ, úgyhogy a testben végbemenő biokémiai folyamatok összessége szövevényes hálóhoz hasonlítható.

Ha ez a háló kilyukad, már nem használható: a biokémiai reakciók hálózatában egy helyütt zavar támad, s ez betegséghez vezet.

Ebben az értelemben szinte minden betegség valamilyen anyagcserezavarral függ össze, s minden betegség az anyagcsere más-más zavarának a következménye. Ezért kell minden kezelést az anyagcsere szabályozásával kezdeni. Ha a megfelelő helyen kezdünk hozzá, a páciens meggyógyul.

Ha a homeopátiát a biokémia szemszögéből vizsgáljuk, azt látjuk, hogy sok homeopátiás szer közvetlenül az anyagcsere biokémiai reakcióiba avatkozik bele.

A homeopátia és a biokémia felismeréseinek összekapcsolása esetén ezért a betegségek különösen széles skálája válik kezelhetővé.

571
HOZZÁSZÓLÁS:

Cikk hirdetés 3: 100% x *

A hozzászólások felett megjelenő hirdetési felület.

Hozzászólások |

Összesen eddig
0

És te mit gondolsz erről?
Neked mi a véleményed a témáról?

Szólj hozzá

| Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

 

Cikk hirdetés 7: 100% x *

KIZÁRÓLAG 768 px alatt jelenik meg, a hozzászólás alatt.

Cikk hirdetés 1: 300px x *
KIZÁRÓLAG 800px felett jelenik meg, a cikk cím mellett jobb oldalt megjelenő hirdetési felület.

Cikk hirdetés 7: 100% x *

KIZÁRÓLAG 768 px alatt jelenik meg, a hozzászólás alatt.
<strong>Válogatott</strong> készítmények a gyomor + a bélrendszer problémái esetén!
Válogatott készítmények a gyomor + a bélrendszer problémái esetén!
<strong>Válogatott</strong> készítmények a gyomor + a bélrendszer problémái esetén!

Friss HOZZÁSZÓLÁSOK

39

Cikk hirdetés 4: 300px x *

KIZÁRÓLAG 800px felett jelenik meg, a jobb oldali widgetek alatt megjelenő hirdetési felület, a kommentekkel egy sorban.

Cikk hirdetés 6: 120px x *

KIZÁRÓLAG 1000-1200 px közötti szélességű kijelzőn megjelenő hirdetési felület.

Lábléc hirdetés: 100% x *

A lábléc felett megjelenő hirdetési felület. Megjelenik cikk és kategória oldalakon.
Miért jó ha regisztrál?

Első kézből értesülhet új terápiákról gyógymódokról!

Első kézből értesülhet akciós vásárlási ajánlatokról!

BEJELENTKEZÉSElfelejtette jelszavát?
Regisztráció! [ x ]

REGISZTRÁCIÓWant to Login? [ x ]

ELFELEJTETT JELSZÓ


[ x ]