Cikk hirdetés 5: 180px x *

KIZÁRÓLAG 1200px vagy szélesebb kijelzőn megjelenő hirdetési felület., a második jobb oldali oszlopban megjelenő hirdetési felület.

asd

Hello, World!

Ismerje meg az aromaterápia lenyűgöző hatásait

575
HOZZÁSZÓLÁS:

Illatos eszenciák használata a masszázsnak egészen új dimenziókat adhat. A nöwellness-kovek-aromavényekből, gyógyfüvekből és fákból kivont tömény folyadékokat illóolajoknak szokás nevezni. Az illóolajokat az aromaterápiában különböző panaszok enyhítésére használják. Hatékonyak lehetnek egyebek között álmatlanság, pattanások, a bőr öregedése, depresszió és idegesség ellen.

AZ ILLATOK HATALMA

Nagyon kevés emberben tudatosul, milyen nagy hatással vannak rá az illatok, de hatalmukat senki sem vitatja. A tenger szaga vagy édesanyánk parfümjének illata emlékeket hív bennünk életre. Ennek oka, hogy az illatanyagokat az az agyfélteke azonosítja, amelyhez az érzelmek is tartoznak. A szagoknak erős hatásuk van a hangulatainkra is. Ha tehát a masszírozó-olajhoz néhány csepp illateszenciát is adunk, ezzel növelhetjük a masszázs nyugtató vagy élénkítő hatását.

Az újabb kutatások nyomán világossá vált, hogy az aromaterápiától milyen hatások várhatók. Dr. Gary Schwartz – a Yale Egyetem pszichológia- és pszichiátriaprofesszora – kísérletileg bebizonyította, hogy bizonyos illatok hatására csökken a vérnyomás. Egyes különleges illatú almák hatására a kísérletben részt vevő egészséges személyek vérnyomása átlagosan három-öt barral csökkent.

Cikk hirdetés 2: 100% x *

KIZÁRÓLAG 400px felett, Cikk tartalomban megjelenő hirdetés.

Tudományos vizsgálatokkal azt is bebizonyították, hogy a kellemes illatok, például a szilváé vagy őszibaracké fájdalomcsillapító hatású, valamint egyes illóolajok, amilyeneket például jázminból, ilang-ilangból vagy mentából nyernek, képesek hangulatváltozásokat előidézni, és javítani a depressziós állapotokat. A kőtörőfú és a bergamott olaja alkalmas az idegesség és a szorongás csökkentésére, a rózsa- és szegfűolaj pedig a teljesítőképesség helyreállítását segíti elő.

Az illóolaj a masszázsnak luxusjelleget ad. A bedörzsölőolajhoz elég néhány csepp illóolajat adni, hogy illatos legyen, ami megnöveli a nyugtató vagy élénkítő hatást.

TERÁPIÁS ALKALMAZÁSOK

Az illóolajoknak számos alkotórészük van, és nagyon különbözők a tulajdonságaik. Nemcsak a hangulatunkat befolyásolják, hanem baktériumölő, fertőtlenítő és gyulladásgátló hatásaik is vannak.

A kivonatok sokféle és gyakran töbhszörös hatása a nem szakembereket könnyen zavarba hozhatja. Vannak például olajok, amelyeket mind nyugtató, mind élénkítő hatásúnak mondanak. Ez ellentmondásosnak látszik, aminek az a következménye, hogy sokan sarlatánságnak tartják az aromaterápiát. Az azonban bizonyított tény, aki idegfeszültségtől szenved, az masszázs közben megnyugszik. Visszanyeri természetes energiáját, felfrissültnek, újjászületettnek érzi magát.

575
HOZZÁSZÓLÁS:

Cikk hirdetés 3: 100% x *

A hozzászólások felett megjelenő hirdetési felület.

Hozzászólások |

Összesen eddig
0

És te mit gondolsz erről?
Neked mi a véleményed a témáról?

Szólj hozzá

| Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

 

Cikk hirdetés 7: 100% x *

KIZÁRÓLAG 768 px alatt jelenik meg, a hozzászólás alatt.

Cikk hirdetés 1: 300px x *
KIZÁRÓLAG 800px felett jelenik meg, a cikk cím mellett jobb oldalt megjelenő hirdetési felület.

Cikk hirdetés 7: 100% x *

KIZÁRÓLAG 768 px alatt jelenik meg, a hozzászólás alatt.
<strong>Válogatott</strong> készítmények a gyomor + a bélrendszer problémái esetén!
Válogatott készítmények a gyomor + a bélrendszer problémái esetén!
<strong>Válogatott</strong> készítmények a gyomor + a bélrendszer problémái esetén!

Friss HOZZÁSZÓLÁSOK

39

Cikk hirdetés 4: 300px x *

KIZÁRÓLAG 800px felett jelenik meg, a jobb oldali widgetek alatt megjelenő hirdetési felület, a kommentekkel egy sorban.

Cikk hirdetés 6: 120px x *

KIZÁRÓLAG 1000-1200 px közötti szélességű kijelzőn megjelenő hirdetési felület.

Lábléc hirdetés: 100% x *

A lábléc felett megjelenő hirdetési felület. Megjelenik cikk és kategória oldalakon.
Miért jó ha regisztrál?

Első kézből értesülhet új terápiákról gyógymódokról!

Első kézből értesülhet akciós vásárlási ajánlatokról!

BEJELENTKEZÉSElfelejtette jelszavát?
Regisztráció! [ x ]

REGISZTRÁCIÓWant to Login? [ x ]

ELFELEJTETT JELSZÓ


[ x ]