Cikk hirdetés 5: 180px x *

KIZÁRÓLAG 1200px vagy szélesebb kijelzőn megjelenő hirdetési felület., a második jobb oldali oszlopban megjelenő hirdetési felület.

asd

Hello, World!

Mi az a neurálterápia vagy gócterápia?

581
HOZZÁSZÓLÁS:

Nemcsak a kínai orvoslásban köztudott dolog, hogy testünk valamennyi része kapcsolatban áll egymással. Nálunk is már régóta az orvosi tudás részét alkotják a belső szervek és a meghatározott bőrszegmensek közötti összefüggések.idegrendszer-07

Éppen ezért nem meglepő, hogy megbetegedett szervek reakciókat váltanak ki a bőrön vagy a bőr alsóbb rétegeiben. Head angol orvos ezeket az összefüggéseket kutatta, s végül sikerült összeállítania a bőr egyfajta térképét, amelyen 30 különböző bőrterület, úgynevezett Head-zóna található. Ha például a jobb oldali bordaív alatti bőrön (az epe Head-zónája) fájdalom jelentkezik, ez epezavarra utal.

A szegmenstan és a neurálterápia

A „szegmenstanban” is hasonló összefüggések ismeretesek. Testünk ugyanis anatómiailag egy sor azonos felépítésű részre, szegmensre tagolódik.

Cikk hirdetés 2: 100% x *

KIZÁRÓLAG 400px felett, Cikk tartalomban megjelenő hirdetés.

Minden szegmenshez tartozik egy meghatározott bőrterület, meghatározott idegpályák, meghatározott belső szervek vagy szervrészek és a gerincoszlop meghatározott csigolyái. Egy szegmens valamennyi része kapcsolatban áll egymással, és kölcsönösen befolyásolja egymást az idegi kapcsolatok útján.

A neurálterápia felhasználja az összekötő idegeket, mint a kívülről jövő ingerek továbbítóit. Ezek az ingerek, amelyek többnyire injekciós szúrások, izgatják a megfelelő szerveket. Ily módon enyhíthetők a fájdalmak, és kiküszöbölhetők az energiafolyam elzáródásai (amelyeket például összenőtt hegek vagy foggócok idéznek elő).

Helyi érzéstelenítőszerek (például prokain) befecskendezésekor felléphet az úgynevezett „pillanatjelenség“: a fájdalom a megfelelő szervben azonnal megszűnik.

A neurálterápia alkalmazási területe igen sokrétű. Gyakran alkalmazzák fájdalmaknál és gócok felszámolásánál. Gócok akkor képződnek, amikor valamilyen fertőzést (például gyógyszerekkel) elnyomnak.

Túlélő kórokozók ez esetben „rejtve” maradhatnak, és krónikus betegségek okául szolgálhatnak. Ha egy krónikus betegséget gyógyítani akarunk, el kell távolítanunk ennek a fertőzésnek a központját, a fertőzési gócot.

Ilyen fertőzési góc igen sokszor egy halott fog, fertőzött foggyökér, heges vagy rejtve gyulladt mandula a hozzá tartozó megkeményedett nyirokcsomókkal, fertőzött vakbél (amely évekkel korábban heveny gyulladáson esett át) vagy fertőzött epehólyag, s így ez a panaszok oka. A neurálterapeuta feladata az ilyen gócok felkutatása és felszámolása.

581
HOZZÁSZÓLÁS:

Cikk hirdetés 3: 100% x *

A hozzászólások felett megjelenő hirdetési felület.

Hozzászólások |

Összesen eddig
0

És te mit gondolsz erről?
Neked mi a véleményed a témáról?

Szólj hozzá

| Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

 

Cikk hirdetés 7: 100% x *

KIZÁRÓLAG 768 px alatt jelenik meg, a hozzászólás alatt.

Cikk hirdetés 1: 300px x *
KIZÁRÓLAG 800px felett jelenik meg, a cikk cím mellett jobb oldalt megjelenő hirdetési felület.

Cikk hirdetés 7: 100% x *

KIZÁRÓLAG 768 px alatt jelenik meg, a hozzászólás alatt.
<strong>Válogatott</strong> készítmények a gyomor + a bélrendszer problémái esetén!
Válogatott készítmények a gyomor + a bélrendszer problémái esetén!
<strong>Válogatott</strong> készítmények a gyomor + a bélrendszer problémái esetén!

Friss HOZZÁSZÓLÁSOK

39

Cikk hirdetés 4: 300px x *

KIZÁRÓLAG 800px felett jelenik meg, a jobb oldali widgetek alatt megjelenő hirdetési felület, a kommentekkel egy sorban.

Cikk hirdetés 6: 120px x *

KIZÁRÓLAG 1000-1200 px közötti szélességű kijelzőn megjelenő hirdetési felület.

Lábléc hirdetés: 100% x *

A lábléc felett megjelenő hirdetési felület. Megjelenik cikk és kategória oldalakon.
Miért jó ha regisztrál?

Első kézből értesülhet új terápiákról gyógymódokról!

Első kézből értesülhet akciós vásárlási ajánlatokról!

BEJELENTKEZÉSElfelejtette jelszavát?
Regisztráció! [ x ]

REGISZTRÁCIÓWant to Login? [ x ]

ELFELEJTETT JELSZÓ


[ x ]