Cikk hirdetés 5: 180px x *

KIZÁRÓLAG 1200px vagy szélesebb kijelzőn megjelenő hirdetési felület., a második jobb oldali oszlopban megjelenő hirdetési felület.

asd

Hello, World!

Milyen zavarmezők károsíthatják egészségünket?

563
HOZZÁSZÓLÁS:

Zavarmezőkön a természetgyógyászatban mindazok a hatások értendők, amelyek sugárzások vagy töltéshordozó részecskék útján felbonthatják a szervezet energetikai egyensúlyát, és így jelentős egészségkárosodást okozhatnak. Ezeknek különösen akkor van jelentőségük, ha hosszabb időn át hatnak a testre, például a hálóhelyen, vagy ha a zavarmező magában a testben van.elektroszmog-04

Nem mindegy, hol alszunk

Nem minden hálóhely egyformán jó az ember számára. Vannak helyek, ahol pihenten és felfrissülten ébredünk. Más helyeken nehezen alszunk el, éjjel többször felébredünk, és reggel teljesen kimerülve kelünk fel.

Különösen érzékenyen reagálnak az iskoláskor előtti kisgyermekek: az ágy egy sarkába bújnak, szüntelenül forgolódnak, sírnak, vagy — ha lehet – éjszaka szüleikhez költöznek át. Az állatok sokkal jobban tudják, mely hálóhely alkalmas nekik: a kutyák például sohasem fekszenek földsugárzást kibocsátó helyre, míg a macskák minden jel szerint éppen ezeket a helyeket keresik.

Cikk hirdetés 2: 100% x *

KIZÁRÓLAG 400px felett, Cikk tartalomban megjelenő hirdetés.

Mi, emberek viszont hajlunk arra, hogy inkább altatótablettákkal tegyük elfogadhatóvá adott hálóhelyünket. Ezzel azonban vétünk tudatalattink természetes reakciója ellen, amely megkímélne bennünket az alkalmatlan hálóhely okozta energiaveszteségtől.

Ha az éjszakai pihenés tartósan energiától foszt meg bennünket, ez érzékenyen megbontja szervezetünk egyensúlyát. A rák például nemcsak masszív anyagcserezavarra, hanem az energiaveszteségre is visszavezethető. Ez a „rákos ágy” jelenségeként vált ismertté. Azon a megfigyelésen alapszik, hogy bizonyos parasztcsaládokban nemzedékeken át mindig rákban halt meg a férj, s ezek a férjek mindig ugyanazon a terhelt hálóhelyen feküdtek.

Homeopátiás szerek szedésével még érzékenyebbekké válunk a sugárzásnak kitett hálóhely iránt, s a szervezetünk reakciója is hevesebb. Éppen ezért ajánlatos a hálóhelyet elektroakupunktúrás teszteléssel ellenőriztetni.

A mérést a lépmeridián egy pontján végzik, amely védőrendszerünkért, a retikuioendoteliális szisztémáért (RES) felelős. Ha itt alacsony értéket mérnek (50 alatt), akkor a hálóhelyen geopatikus (a földsugárzás által előidézett) zavarok mutatkoznak. Ha a mért érték 60-on felül van, a hálóhely elektromágneses térrel terhelt (többnyire villanyvezeték révén), s más zavarok esetleg nem is észlelhetők. Mindkét eset hátrányos a szervezetre, mert éppen abban az életfázisban következik be zavar, amelyben a testnek pihennie kellene.

Mit tehetünk zavart hálóhely esetén?

A legjobb megoldás, ha varázsvesszős kutatót hívunk ki, aki vagy jobb hálóhelyet keres, vagy adott esetben „leárnyékolást” végez. A gyakorlatban azonban többnyire az a probléma, hogy jó varázsvesszős kutatót találjunk, aki a zavarmező leárnyékolását is kielégítően tudja elvégezni.

Ehhez a varázsvesszővel le kell mérnie a sugárzást a különböző hullámhosszak sávjaiban. Ha megtalálta a meglevő sugárzásfajtákat, megállapította irányukat, valamint esetleges kereszteződésüket, sugármentes helyeket vagy a leárnyékolást biztosító teendőket ajánlhat.

Hasonlóképpen hatékony azonban az ágy alá fektetett parafalap is. Ha házon kívül töltjük az éjszakát, szükségmegoldásképpen egy hagymát helyezhetünk az ágy alá (háromnaponként cserélendő). Kizárólag vízereket kereső varázsvesszős kutatók jobb ha távol tartják magukat a hálóhely vizsgálatától.

563
HOZZÁSZÓLÁS:

Cikk hirdetés 3: 100% x *

A hozzászólások felett megjelenő hirdetési felület.

Hozzászólások |

Összesen eddig
0

És te mit gondolsz erről?
Neked mi a véleményed a témáról?

Szólj hozzá

| Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

 

Cikk hirdetés 7: 100% x *

KIZÁRÓLAG 768 px alatt jelenik meg, a hozzászólás alatt.

Cikk hirdetés 1: 300px x *
KIZÁRÓLAG 800px felett jelenik meg, a cikk cím mellett jobb oldalt megjelenő hirdetési felület.

Cikk hirdetés 7: 100% x *

KIZÁRÓLAG 768 px alatt jelenik meg, a hozzászólás alatt.
<strong>Válogatott</strong> készítmények a gyomor + a bélrendszer problémái esetén!
Válogatott készítmények a gyomor + a bélrendszer problémái esetén!
<strong>Válogatott</strong> készítmények a gyomor + a bélrendszer problémái esetén!

Friss HOZZÁSZÓLÁSOK

39

Cikk hirdetés 4: 300px x *

KIZÁRÓLAG 800px felett jelenik meg, a jobb oldali widgetek alatt megjelenő hirdetési felület, a kommentekkel egy sorban.

Cikk hirdetés 6: 120px x *

KIZÁRÓLAG 1000-1200 px közötti szélességű kijelzőn megjelenő hirdetési felület.

Lábléc hirdetés: 100% x *

A lábléc felett megjelenő hirdetési felület. Megjelenik cikk és kategória oldalakon.
Miért jó ha regisztrál?

Első kézből értesülhet új terápiákról gyógymódokról!

Első kézből értesülhet akciós vásárlási ajánlatokról!

BEJELENTKEZÉSElfelejtette jelszavát?
Regisztráció! [ x ]

REGISZTRÁCIÓWant to Login? [ x ]

ELFELEJTETT JELSZÓ


[ x ]