Cikk hirdetés 5: 180px x *

KIZÁRÓLAG 1200px vagy szélesebb kijelzőn megjelenő hirdetési felület., a második jobb oldali oszlopban megjelenő hirdetési felület.

asd

Hello, World!

Mit kell tudni a fogak okozta zavarmezőkről?

584
HOZZÁSZÓLÁS:

Aki meg akarja őrizni egészségét, annak a szájában legfeljebb egyfajta fém lehet, s azt is meg kell vizsgálni, hogy szervezete ezt mennyire tűri. Ez nem valami új felfogás. Kémiai ismereteink alapján már régóta tudjuk, hogy elektromos feszültség mindig ott lép fel, ahol legalább két különfogak-egeszsegesböző fém kerül kapcsolatba valamilyen vezető folyadék útján. Minden valamirevaló lexikonban „Redoxpotenciál” címszó alatt olvashatunk erről.

Ha csak két különböző fémtömés van a szánkban, ezek elektromos elemként („szájelem”) működnek. Eközben a kevésbé nemes fém lassanként töltött részecskékké (ionokká) oldódik fel, amelyek a nyálon át az egész szervezetbe eljutnak, és ott beavatkoznak az anyagcserébe. A legkedvezőtlenebb a hatás kevert fémek esetén, amikor például amalgámot arannyal és más koronákkal, hidakkal keverve viselünk a szánkban.

Milyen panaszokat okozhat?

Az amalgámtömésekből ionizált higany vagy akár ezüst is kioldódik. Ily módon higany vagy ezüst homeopátiás gyógyszerkép alakulhat ki, s olyan tünetek jelentkezhetnek, mint higany- vagy ezüstmérgezés után.

Cikk hirdetés 2: 100% x *

KIZÁRÓLAG 400px felett, Cikk tartalomban megjelenő hirdetés.

Az ezüst gyógyszerképéhez tartozik például a gyenge koncentrálóképesség, a tenyérizzadás, a verejtékezés, a hasmenés (izgalom esetén) és a tériszony. A Mercurius (higany) gyógyszerképe olyan tüneteket mutat, mint gyulladások, gennyedzések, nyálfolyás, nyirokkárosodás, fülfájás, akaratgyengeség stb.

Ezen felül a higany, az ezüst, valamint a réz az a három fém, amely aminosavakkal vegyül, ami által a testben előállított fehérjék mélyreható átalakuláson esnek át. Mindez hátrányosan hat ki az egész anyagcsre-rendszerre. Bebizonyították, hogy az ionizált higany még 1:20 000-es hígításban is erős sejtméregként hat.

Mindezeknél az okoknál fogva olyan embernél, akinek a fogsora tele van amalgámtömésekkel, igen nehéz bármilyen homeopátiás kezelés. Igaz ez olyan gyermekekre is, akikre anyjukról szállt át ez a terhelés.

Mit tehetünk?

Természetgyógyászati szempontból feltétlenül el kellene távolítani a fogsorból minden amalgámtömést, és ki kellene vezetni a szervezetben már keringő mérgező anyagokat. A helyettesítő anyag kiválasztásában ne hagyatkozzék kizárólag a fogorvos tanácsára, mert őt ebben esetleg anyagi szempontok is vezérlik. Az anyagcserével szemben semleges mindenekelőtt a műanyag, a porcelán és (kis mennyiségben) az arany.

Az ember jól visel el 1-5 aranytömést, ha nincsenek a fogsorban egyszersmind más fémtartalmú részek is. Ám ez sem jelenti azt, hogy az aranytömések mindig ideálisak. Ha valakinek több mint 6 gramm arany van a szájában, és hajlamos a magas vérnyomásra, nála a vérnyomás megterhelése veszélyessé válhat. Az Aurum (= arany) gyógyszerképében is mutatkozik például a magas vérnyomás tünete.

584
HOZZÁSZÓLÁS:

Cikk hirdetés 3: 100% x *

A hozzászólások felett megjelenő hirdetési felület.

Hozzászólások |

Összesen eddig
0

És te mit gondolsz erről?
Neked mi a véleményed a témáról?

Szólj hozzá

| Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

 

Cikk hirdetés 7: 100% x *

KIZÁRÓLAG 768 px alatt jelenik meg, a hozzászólás alatt.

Cikk hirdetés 1: 300px x *
KIZÁRÓLAG 800px felett jelenik meg, a cikk cím mellett jobb oldalt megjelenő hirdetési felület.

Cikk hirdetés 7: 100% x *

KIZÁRÓLAG 768 px alatt jelenik meg, a hozzászólás alatt.
<strong>Válogatott</strong> készítmények a gyomor + a bélrendszer problémái esetén!
Válogatott készítmények a gyomor + a bélrendszer problémái esetén!
<strong>Válogatott</strong> készítmények a gyomor + a bélrendszer problémái esetén!

Friss HOZZÁSZÓLÁSOK

39

Cikk hirdetés 4: 300px x *

KIZÁRÓLAG 800px felett jelenik meg, a jobb oldali widgetek alatt megjelenő hirdetési felület, a kommentekkel egy sorban.

Cikk hirdetés 6: 120px x *

KIZÁRÓLAG 1000-1200 px közötti szélességű kijelzőn megjelenő hirdetési felület.

Lábléc hirdetés: 100% x *

A lábléc felett megjelenő hirdetési felület. Megjelenik cikk és kategória oldalakon.
Miért jó ha regisztrál?

Első kézből értesülhet új terápiákról gyógymódokról!

Első kézből értesülhet akciós vásárlási ajánlatokról!

BEJELENTKEZÉSElfelejtette jelszavát?
Regisztráció! [ x ]

REGISZTRÁCIÓWant to Login? [ x ]

ELFELEJTETT JELSZÓ


[ x ]