Cikk hirdetés 5: 180px x *

KIZÁRÓLAG 1200px vagy szélesebb kijelzőn megjelenő hirdetési felület., a második jobb oldali oszlopban megjelenő hirdetési felület.

asd

Hello, World!

Támogassuk immunrendszerünk működését a következő 5 gyógynövénnyel!

548
HOZZÁSZÓLÁS:

Az erős immunrendszer alapvető feltétele az egészséges életnek. Amennyiben immunitásunk gyengül, a betegségeket, fertőzéseket okozó kórokozók fenyegetettségének még inkább ki vagyunk téve. A tapasztalatok szerint szerencsére több gyógynövény és azok természetes kivonatainak (akár párhuzamosa) alkalmazásával támogatható az immunrendszer működése. A “gyógynövényes-gyógyítás” egyébként a homeopátia tudományának alapját is képezi. Nézzünk 1-2 példát! >>>

A Bíborkasvirág

Az ‘echinaceának’ is nevezett növény bizonyítottan véd a megfázással, illetve az influenzával szemben. Legjobban akkor fejti ki hatását, ha a nátha első apró jelére, vagy még inkább az év náthát, influenzát hozó időszakának kezdetén elkezdjük szedni. Úgy tűnik, tinktúra formájában a leghatásosabb, talán azért, mert az oldat a szájüreg nyálkahártyáján át szívódik fel.
Tabletta formájában is kapható.

A képen az echinacea virágai láthatóak

A képen az echinacea virágai láthatóak

Csüdfű – ‘astragalus’

A Kínában már 2000 éve is alkalmazott gyógyfüvet leginkább azért tartják nagy becsben, mert megakadályozza, hogy a vírusok bejussanak a légutak nyálkahártyasejtjeibe. A csüdfű segíthet a megfázás, az influenza és a orrmelléküreggyulladás elleni védekezésben. Csökkentheti a vérnyomást, és megelőzheti a szívtáji szorító fájdalom, az angina kialakulását. Antioxidáns hatása is feltételezett.
A szokásos adag napi egyszer vagy kétszer 200mg. Egy csüdfű kúra jellemzően három hétig tart, utána három hét szünetet kell tartani.

A ‘Maitake’, a ‘shiitake’ és pecsétviaszgomba

Ezeknek a gombáknak a kivonatai szintén jó hatással lehetnek az immunrendszerre. A kapszula formájában kapható készítmények mind a három fajtából tartalmaznak valamennyit.
A kapszula és kivonat formájában is beszerezhető gyógyhatású gombák bizonyítottan erősítik az immunrendszert, egyes fajtáiknak pedig egyéb erényei is vannak. A pecsétviaszgomba például gyulladásgátló tulajdonsággal is rendelkezik, és az allergiás tüneteket is csökkentheti.
A kutatások vizsgálták már a gombák hatóanyagait HIV-fertőzött, sőt, AIDS-es betegeken is. A

Teafa- és szurokfűolaj

A teacserjeolaj, amelyet egy ausztráliai fa nedvéből nyernek, és a szurokfű, azaz az oregánó leveléből kivont olaj természetes fertőtlenítőszerek. Kezelhetőek velük a kisebb bőrsérülések, rovarcsípések, horzsolások, sőt még a lábgombásodás is. A szer felviteléhez általában egy-két csepp hígított olajat kell vattával a sérült bőrfelületre dörzsölni, de mindig kövessük az utasításokat. Ügyeljünk rá, hogy ne cseppenjen a ruhánkra, ugyanis foltot hagy.
Belsőleg alkalmazva elég egy pohár vízben pár cseppet feloldani, hiszen így segíthet az élesztőgombák (‘candida’) és ‘staphylococcus’ baktériumok okozta fertőzések leküzdésében.

Aranygyökér

A közhiedelem szerint az aranygyökér jó megfázásra és influenzára. A vizsgálatok igazolták, hogy használ húgyhólyaggyulladás, torokfájás és szájsebek ellen. A szokásos adag naponta 3×250-500 mg.

A gyógynövényes-kezelés esetében mindenképpen követendő: ha néhány nap elteltével még mindig nem enyhültek a tüneteink, forduljunk orvoshoz.

548
HOZZÁSZÓLÁS:

Cikk hirdetés 3: 100% x *

A hozzászólások felett megjelenő hirdetési felület.

Hozzászólások |

Összesen eddig
0

És te mit gondolsz erről?
Neked mi a véleményed a témáról?

Szólj hozzá

| Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

 

Cikk hirdetés 7: 100% x *

KIZÁRÓLAG 768 px alatt jelenik meg, a hozzászólás alatt.

Cikk hirdetés 1: 300px x *
KIZÁRÓLAG 800px felett jelenik meg, a cikk cím mellett jobb oldalt megjelenő hirdetési felület.

Cikk hirdetés 7: 100% x *

KIZÁRÓLAG 768 px alatt jelenik meg, a hozzászólás alatt.
<strong>Válogatott</strong> készítmények a gyomor + a bélrendszer problémái esetén!
Válogatott készítmények a gyomor + a bélrendszer problémái esetén!
<strong>Válogatott</strong> készítmények a gyomor + a bélrendszer problémái esetén!

Friss HOZZÁSZÓLÁSOK

39

Cikk hirdetés 4: 300px x *

KIZÁRÓLAG 800px felett jelenik meg, a jobb oldali widgetek alatt megjelenő hirdetési felület, a kommentekkel egy sorban.

Cikk hirdetés 6: 120px x *

KIZÁRÓLAG 1000-1200 px közötti szélességű kijelzőn megjelenő hirdetési felület.

Kapcsolódók |

Hasonló cikkek, témák

Lábléc hirdetés: 100% x *

A lábléc felett megjelenő hirdetési felület. Megjelenik cikk és kategória oldalakon.
Miért jó ha regisztrál?

Első kézből értesülhet új terápiákról gyógymódokról!

Első kézből értesülhet akciós vásárlási ajánlatokról!

BEJELENTKEZÉSElfelejtette jelszavát?
Regisztráció! [ x ]

REGISZTRÁCIÓWant to Login? [ x ]

ELFELEJTETT JELSZÓ


[ x ]